CADEAUBON BESTELLEN


 

Wil je graag iemand op een leuke manier verrassen, bestel dan zeker een cadeaubon bij Beauty by Eline! Een leuk en origineel geschenk voor elke gelegenheid.

U kan gemakkelijk via onderstaand formulier bestellen, daarna afhalen in het instituut, laten opsturen naar een door u gekozen adres of binnen 24 uur in uw mailbox ontvangen.
 
De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum.

Uw gegevens

Hoe wenst u de cadeaubon te ontvangen?

Indien u gekozen heeft om de bon in uw mailbox te ontvangen, vragen wij om het bedrag van de cadeaubon te storten op het rekeningnummer BE35 0018 5267 4637 onder vermelding van "cadeaubon + uw naam". 

Van zodra de betaling ontvangen is, wordt de cadeaubon u via mail toegestuurd.

*Indien u gekozen heeft om de bon op te sturen naar een adres, vragen wij om het bedrag van de cadeaubon + € 6 verzendkosten te storten op het rekeningnummer BE35 0018 5267 4637 onder vermelding van "cadeaubon + uw naam"

Van zodra de betaling ontvangen is, zal de bon naar het door u gekozen adres worden toegestuurd in een mooie cadeauverpakking.

Bedankt voor uw bestelling!

U ontvangt een mail van zodra uw bon klaar is voor afhaling of verzending.

Koos u voor de digitale cadeaubon? Vergeet dan niet het bedrag over te schrijven en een bewijsje van betaling te mailen naar info@beautybyeline.be.