CADEAUBON BESTELLEN


 

Wil je graag iemand op een leuke manier verrassen, dan is een cadeaubon van Beauty by Eline altijd een goed idee! Een leuk en origineel geschenk voor elke gelegenheid.

Je kan gemakkelijk via onderstaand formulier bestellen en daarna afhalen in het instituut, laten opsturen naar een door jou gekozen adres of binnen 24 uur in uw mailbox ontvangen.
 
De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum.

Uw gegevens

Hoe wens je de cadeaubon te ontvangen?

*Indien je gekozen hebt om de bon in je mailbox te ontvangen, vragen wij om het bedrag van de cadeaubon te storten op het rekeningnummer BE70 7340 5862 8425 onder vermelding van "cadeaubon + uw naam". 

Van zodra de betaling ontvangen is, wordt de cadeaubon u via mail toegestuurd.

*Indien je gekozen hebt om de bon op te sturen naar een adres, vragen wij om het bedrag van de cadeaubon + € 6 verzendkosten te storten op het rekeningnummer BE70 7340 5862 8425 onder vermelding van "cadeaubon + uw naam"

Van zodra de betaling ontvangen is, zal de bon naar het door u gekozen adres worden toegestuurd in een mooie cadeauverpakking.

Bedankt voor je bestelling!

Je ontvangt een mail van zodra de bon klaar is voor afhaling of verzending.

Koos je voor de digitale cadeaubon? Vergeet dan niet om het bedrag (instant) over te schrijven en een bewijsje van betaling te mailen naar info@beautybyeline.be.