CADEAUBON BESTELLEN


 

Wil je graag iemand op een leuke manier verrassen, bestel dan een cadeaubon bij Beauty by Eline!
Een leuk en origineel geschenk voor elke gelegenheid. U schenkt een bedrag of behandeling naar keuze.

Je kunt een cadeaubon via onderstaand formulier bestellen. U kan de bon daarna zelf komen afhalen in het instituut tijdens de openingsuren (nadat u hiervan bericht ontvangt), laten opsturen naar een door u gekozen adres of binnen 24 uur in uw mailbox ontvangen.

 

De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum.

Uw gegevens

Hoe wenst u de cadeaubon te ontvangen?

Indien u gekozen heeft om de bon in uw mailbox te ontvangen, vragen wij om het bedrag van de cadeaubon te storten op het rekeningnummer BE35 0018 5267 4637 onder vermelding van "cadeaubon + uw naam". 

Van zodra de betaling ontvangen is, wordt de bon via mail doorgestuurd.

Indien u gekozen heeft om de bon op te sturen naar een adres, vragen wij om het bedrag van de cadeaubon + € 6 verzendingskosten te storten op het rekeningnummer BE35 0018 5267 4637 onder vermelding van "cadeaubon + uw naam"

Van zodra de betaling ontvangen is, zal de bon naar het door u gekozen adres worden toegestuurd in een mooie cadeauverpakking.

Bedankt voor het bestellen van uw cadeaubon.

U ontvangt een mail van zodra uw bon klaar is voor afhaling of verzending. Indien u koos voor een digitale cadeaubon, ontvangt u die in uw mailbox van zodra u een bewijs van betaling kan voorleggen.