top of page
thumbnail_IMG_7252.jpg

Hallo!

Ik ben Eline Burggraeve, 28 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Met mijn passie voor schoonheidsverzorging besloot ik vijf jaar geleden mijn eigen instituut op te starten.
 
In 2020 breidde het salon uit naar een nieuwe locatie en kreeg ik de kans mij verder te verdiepen in diverse behandelingen. 

Mijn focus ligt voornamelijk op huidverbetering met een persoonlijke aanpak, maar uiteraard kan je in het salon voor meer dan alleen gelaatsverzorgingen terecht.
Pedicures, manicures, wenkbrauw- en wimperstyling, airbrush tanning... bij Beauty by Eline vind je vast en zeker je me-time momentje.

Wil jij je graag eens laten verwennen? Kijk gerust even in het aanbod, boek heel gemakkelijk je afspraak online en dan zien we elkaar binnenkort!

Tot snel!

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Vanaf 1 juni tot 5 september 2023 is Eline met zwangerschapsverlof en zal het salon overgenomen worden door schoonheidsspecialiste Loeka.

 

In die periode zijn er andere openingsuren van toepassing:

·        Maandag en dinsdag gesloten (behalve voor laserontharing)

·        Woensdag van 9u tot 17u

·        Donderdag van 13u30 tot 20u

·        Vrijdag van 9u tot 17u

·        Zaterdag van 10u tot 17u

Je kan bij haar terecht voor alle behandelingen, met uitzondering van de geavanceerde gelaatsverzorgingen en airbrush tanning. 

WhatsApp Image 2023-04-13 at 16.34.44.jpeg
bottom of page