whitening tanden bleken schoonheidssalon

WHITENING

Waarom kiezen voor whitening?

Beauty by Eline koos voor WHiTE van Pomm Cosmetics als merk voor whitening omdat WHiTE op een 100% veilige, natuurlijke en pijnloze manier tanden witter maakt zonder dat het tandglazuur wordt aangetast.
 
​Het bleken van de tanden gebeurt door een combinatie van tandblekende gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp.
​ 
Na slechts 20 minuten behandeltijd zie je onmiddellijk een verschil van 2 tot 6 tinten witter.
​Het resultaat van de whitening hangt sterk af van persoon tot persoon. Whitening zal het beste effect vertonen bij goed verzorgde tanden en indien de onderhoudstips correct nageleefd worden.

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit. Deze levensduur hangt uiteraard sterk af van je leefwijze. Jouw tanden zullen langer wit blijven indien je niet rookt, thee, koffie of rode wijn drinkt.

Als je je witte tanden langer wenst te behouden is het aangewezen om de behandeling in het instituut 1 à 2 keer per jaar te herhalen en/of door gebruik te maken van de onderhoudkits voor thuisgebruik (meer info onderaan). Deze zijn verkrijgbaar in het instituut.
 

 
Verschil tussen whitening en bleaching
 
​Whitening is niet hetzelfde als bleaching. In tegenstelling tot bleaching bevat whitening geen peroxides, waardoor er geen schade kan toegebracht worden aan het tandglazuur en de tanden na de behandeling niet gevoelig kunnen worden.
 
​Whitening wordt gezien als een intensieve reiniging van de tanden, die natuurlijke verkleuring (die je automatisch krijgt door te eten, drinken en roken) ongedaan maakt.
 


Verloop van de behandeling

​1 | BEPALEN VAN HUIDIGE TANDKLEUR
​Deze wordt bepaald aan de hand van een Shade Guide (kleurpallet voor tanden).
 
​2 | REINIGEN VAN DE TANDEN
​Je krijgt een WHiTE Finger Brush waarmee je je tanden kunt reinigen.
 
​3 | DE WHITENING
​Het mondstuk gevuld met whiteninggel zal aan jou worden overhandigd.
Na het activeren van de LED-lamp zal de gel gedurende 20 minuten zijn werk doen.
 
​4 | SPOELEN
​Na 20 minuten stopt de lamp automatisch. Je mag het mondstuk uit je mond halen en spoelen met water. De nieuwe, wittere tandkleur wordt vergeleken met de vorige en je ziet onmiddellijk het eindresultaat.Good to know!
 
​Na de behandeling wacht je best 4 uur om iets te eten, drinken of roken. Gelieve hier rekening mee te houden bij het kiezen van het tijdstip van je afspraak.
​De eerste 24 uur is het aangewezen om sterk gekleurde voeding of dranken (koffie, thee, wijn, tomatensaus…) te vermijden.
​Indien je dit respecteert, zal je langer kunnen genieten van je nieuwe, witte tanden.
 


Is whitening voor jou geschikt?
 
​De behandeling is voor iedereen geschikt, maar is af te raden indien je implantaten hebt, stukjes valse tand of opvullingen in het zichtbaar gedeelte van je gebit, aangezien er dan een kleurverschil zou kunnen optreden.


​€ 79  |  30 min​
​​​

​​​​​