whitening tanden bleken schoonheidssalon

WHITENING

Waarom kiezen voor whitening?

Beauty by Eline koos voor WHiTE van Pomm Cosmetics als merk voor whitening omdat WHiTE op een 100% veilige, natuurlijke en pijnloze manier uw tanden witter maakt zonder dat uw tandglazuur wordt aangetast.
 
​Het bleken van de tanden gebeurt door een combinatie van tandblekende gel en de lichtstralen van de WHiTE Lamp.
​ 
Na slechts 20 minuten behandeltijd ziet u onmiddellijk een verschil van 2 tot 6 tinten witter.

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 3 tot 6 maanden wit. Deze levensduur hangt uiteraard sterk af van uw leefwijze. Uw tanden zullen langer wit blijven indien u niet rookt, thee, koffie of rode wijn drinkt.

Als u uw witte tanden langer wenst te behouden is het aangewezen om de behandeling in het instituut 1 à 2 keer per jaar te herhalen en/of door gebruik te maken van de onderhoudkits voor thuisgebruik (meer info onderaan). Deze zijn verkrijgbaar in het instituut of op de webshop.
 

 
Verschil tussen whitening en bleaching
 
​Whitening is niet hetzelfde als bleaching. In tegenstelling tot bleaching bevat whitening geen peroxides, waardoor er geen schade kan toegebracht worden aan uw tandglazuur en de tanden na de behandeling niet gevoelig kunnen worden.
 
​Whitening wordt gezien als een intensieve reiniging van uw tanden, die natuurlijke verkleuring (die u automatisch krijgt door te eten, drinken en roken) ongedaan maakt.
 


Verloop van de behandeling

​1 | BEPALEN VAN HUIDIGE TANDKLEUR
​Deze wordt bepaald aan de hand van een Shade Guide (kleurpallet voor tanden).
 
​2 | REINIGEN VAN DE TANDEN
​U krijgt een WHiTE Finger Brush waarmee u uw tanden kan reinigen.
 
​3 | DE WHITENING
​Het mondstuk gevuld met whiteninggel zal u worden overhandigd.
Na het activeren van de LED-lamp zal de gel gedurende 20 minuten zijn werk doen.
 
​4 | SPOELEN
​Na 20 minuten stopt de lamp automatisch. U mag het mondstuk uit uw mond halen en spoelen met water. De nieuwe, wittere tandkleur wordt vergeleken met uw vorige en u ziet onmiddellijk het eindresultaat!Good to know!
 
​Na de behandeling wacht u best 4 uur om iets te eten, drinken of roken. Gelieve hier rekening mee te houden bij het kiezen van het tijdstip van uw afspraak.
​De eerste 24 uur is het aangewezen om sterk gekleurde voeding of dranken (koffie, thee, wijn, tomatensaus…) te vermijden.
​Indien u dit respecteert, zal u langer kunnen genieten van uw witte tanden.
 


Is whitening voor u geschikt?
 
​De behandeling is voor iedereen geschikt, maar is af te raden indien u implantaten heeft, stukjes valse tand of opvullingen in het zichtbaar gedeelte van uw gebit, aangezien er dan een kleurverschil zou kunnen optreden.
​Het resultaat van de whitening hangt af van persoon tot persoon. Whitening zal het beste effect vertonen bij goed verzorgde tanden en indien de onderhoudstips correct nageleefd worden.


​€ 79  |  30 min​
​​​

​​​​​