top of page

AIRBRUSH TANNING

AANDACHTSPUNTJES

- Scrub de huid voordien op waterbasis (geen olie!)
- Draag geen deodorant, parfum, crèmes of make-up
- Draag best donkere, losse kledij bij uw komst

Waarom Airbrush Tanning?

Je hebt in minder dan 15 minuten een mooi bruin kleurtje die overeenkomt met 4 tot 6 zonnebankbeurten, zonder dat het schade toebrengt aan je huid.​ Met andere woorden, het beste alternatief voor zonnebank.

De tanning van het merk Marc Inbane bevat originele kleurpigmenten, waardoor er geen kans bestaat dat de kleur groen of oranje uitslaat. Je bekomt een natuurlijke, honingbruine kleur. De tanning heeft ook geen onaangename geur.

Airbrush tanning wordt handmatig uitgevoerd, wat toelaat om nauwkeuriger te werk te gaan en waardoor het resultaat altijd mooi egaal is.

Je kan perfect een tanning inplannen voordat je op vakantie vertrekt. Dit heeft geen enkele invloed op de natuurlijke bruining. Je zal niet sneller, makkelijker of moeilijker bruinen dan anders.Voor de tanning

Vóór de behandeling is het belangrijk dat je je alvast onthaart en je huid heel goed scrubt. Hiervoor gebruik je best een scrub op waterbasis (zonder olie) of met een scrubhandschoen (verkrijgbaar in het instituut).

De scrub zal er namelijk voor zorgen dat het kleurtje mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en langer zal blijven. Besteedt bij het scrubben vooral aandacht aan droge plaatsen zoals ellebogen en knieën.

Draag bij je bezoek aan het instituut geen make-up, bodylotion of dagcrème, deodorant of parfum en kies voor donkere, loszittende kledij. Dit om nadien wrijving op de huid te vermijden, anders zou dit kunnen leiden tot lichte strepen.Tijdens de tanning

Tijdens de tanning ben je vrij om te kiezen wat je al dan niet wenst te dragen. Meestal wordt gekozen voor topless aangezien je hierdoor zo min mogelijk 'tanning lines' creëert, maar volledig naakt kan ook.

Je kiest best voor donker ondergoed of een bikini of je kan gebruik maken van onze wegwerpstings. Eventuele resten van het product op uw kledij verdwijnen gemakkelijk in de was. Behalve op witte kant zou het kleur kunnen inwerken, deze materialen kan je dus beter vermijden.Na de tanning

Na de tanning dien je de droogtijd te respecteren. Na 3 uur is het kleurtje volledig ingewerkt en kan je je douchen. Langer laten intrekken heeft geen invloed op de intensiteit van het kleur, vroeger afspoelen wel.

Na de eerste douchebeurt spoelt het overtollige product weg. 3 uur na deze douchebeurt ziet u het eindresultaat. Let bij het afdrogen goed op dat u met de handdoek dept en niet wrijft.

Indien je een airbrush tanning wenst voor een bepaalde gelegenheid zoals een trouwfeest, communie- of lentefeest, plan je je afspraak best 1 of max 2 dagen voordien in, zo is het kleurtje op de speciale dag het mooist.

Hoe beter je de huid hydrateert, hoe langer je het resultaat zal behouden. Smeer je dus zeker in met een bodylotion na het douchen of zwemmen.

Airbrush tanning blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen zichtbaar en zal nadien geleidelijk aan vervagen.
De levensduur is afhankelijk van hoe goed je gescrubd hebt vóór de tanning, je dagelijkse huidverzorging en je huidtype.


€ 10  |  10 min (gelaat en decolleté - incl. gezichtsscrub)
€ 20  |  10 min  (boven- of onderlichaam)
€ 35  |  15 min  (volledig lichaam)

 
 

Anker 1
bottom of page