B93C6425.jpg

AIRBRUSH TANNING

Waarom kiezen voor een airbrush tanning?

U heeft in minder dan 15 minuten een mooi bruin kleurtje die overeenkomt met 4 tot 6 zonnebankbeurten, zonder dat het schade toebrengt aan uw huid.​ Met andere woorden, het beste en gezondste alternatief voor zonnebank!

Deze tanning bevat originele kleurpigmenten, waardoor er geen kans bestaat dat de kleur groen of oranje uitslaat. U bekomt een natuurlijke, honingbruine kleur. De tanning van het merk Vani-T heeft ook geen onaangename geur, in tegenstelling tot veel andere merken.

De spray tan wordt handmatig uitgevoerd, wat toelaat om nauwkeuriger te werk te gaan en waardoor het resultaat mooi egaal is.

U kan perfect een airbrush tanning inplannen voordat u op vakantie vertrekt.
Dit heeft geen enkele invloed op uw natuurlijke bruining. U zal niet sneller, makkelijker of moeilijker bruinen dan anders.Vóór de tanning

24 uur voor de behandeling is het belangrijk dat u zich volledig onthaart en uw huid heel goed scrubt. Hiervoor gebruikt u best een scrub op waterbasis (zonder olie) of met een scrubhandschoen (verkrijgbaar in het instituut).

De scrub zal er namelijk voor zorgen dat het kleurtje mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en langer zal blijven. Besteedt bij het scrubben vooral aandacht aan droge plaatsen zoals ellebogen en knieën.

Draag bij uw bezoek aan het instituut geen make-up, bodylotion of dagcrème, deodorant of parfum en kies voor donkere, loszittende kledij. Dit om nadien wrijving op de huid te vermijden, anders zou dit kunnen leiden tot lichte strepen.Tijdens de tanning

Tijdens de tanning bent u vrij om te kiezen wat u wenst te dragen. Meestal wordt gekozen voor topless of een bandeau topje aangezien u hierdoor zo min mogelijk 'tanning lines' creëert.

U kiest best voor donker ondergoed of een bikini. Eventuele resten van het product op uw kledij verdwijnen nadien gemakkelijk in de was. Behalve op witte kant zou het kleur kunnen inwerken, deze materialen kunt u dus beter vermijden. Na de tanning

Het is heel belangrijk dat u na de tanning rekening houdt met de droogtijden. U kan namelijk zelf kiezen hoe licht of donker u het kleurtje wilt.

Het vroegste dat de kleuring afgespoeld kan worden is na 2 uur. Dan bekomt u de lichtst mogelijke kleur. Wenst u een medium kleurtje, dan wacht minstens 4 uur. 6 uur wachten zorgt voor een mooie donkere tint en 8 uur de maximale, donkerste tint. Na 8 uur trekt de kleuring niet meer verder in, dus langer wachten dan 8 uur zal geen effect meer hebben.
De meeste mensen kiezen om 6 à 8 uur te wachten.


Na de eerste douchebeurt spoelt het tijdelijke kleurcomponent weg. Geen paniek, het kleurtje zal nadien terugkomen. Let er goed op dat u bij het afdrogen met uw handdoek dept en niet wrijft.
4 uur na deze douchebeurt ontwikkelt het kleurt zich terug en bekomt u het eindresultaat.

Indien u een airbrush tanning wenst voor een bepaalde gelegenheid zoals een trouwfeest, communie- of lentefeest, plant u uw afspraak best twee dagen voordien in, zo is uw kleurtje op de speciale dag het mooist.

Hoe beter u de huid hydrateert, hoe langer u het resultaat zal behouden. Smeer je dus zeker in met een bodylotion na het douchen of zwemmen.

Airbrush tanning blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen zichtbaar en zal nadien geleidelijk aan vervagen.
De levensduur is afhankelijk van hoe goed u gescrubd heeft vóór de tanning, uw dagelijkse huidverzorging en uw huidtype.


€ 35  |  15 min  (volledig lichaam)
€ 20  |  10 min  (boven- of onderlichaam)

ACTIE 20 % korting voor bruiden die de eerste keer op proef komen.
Gebruik bij uw online boeking de code 'BRUID'.
 
 
0