B93C6425.jpg

AIRBRUSH TANNING

Waarom kiezen voor een airbrush tanning?
U heeft in minder dan 15 minuten een mooi bruin kleurtje die overeenkomt met 4 tot 6 zonnebankbeurten, zonder dat het schade toebrengt aan uw huid.​
Met andere woorden, het beste en gezondste alternatief voor zonnebank!
De verzorgende ingrediënten in het product zoals Vitamine E en Aloë Vera gaan huidveroudering tegen en hydrateren tevens de huid.
Deze tanning bevat originele kleurpigmenten, waardoor er geen kans bestaat dat de kleur groen of oranje uitslaat. U bekomt een natuurlijke, honingbruine kleur. De tanning heeft ook geen onaangename geur, in tegenstelling tot veel andere merken.
De spray tan wordt handmatig uitgevoerd, wat toelaat om nauwkeuriger te werk te gaan en waardoor het resultaat optimaal is.
U kan perfect een airbrush tanning inplannen voordat u op vakantie vertrekt.
Dit heeft geen enkele invloed op uw natuurlijke bruining. U zal niet sneller, makkelijker of moeilijker bruinen dan anders.
Vóór de tanning
24 uur voor de behandeling is het belangrijk dat u zich volledig onthaart en uw huid heel goed scrubt. Hiervoor gebruikt u best een scrub op waterbasis (zonder olie).
De scrub zal er namelijk voor zorgen dat het kleurtje mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en langer zal blijven. Besteedt bij het scrubben vooral aandacht aan droge plaatsen zoals ellebogen en knieën.
Draag bij uw bezoek aan het instituut geen make-up, bodylotion of dagcrème, deodorants of parfum en kies voor donkere, loszittende kledij. Dit om nadien wrijving op de huid te vermijden, anders zou dit kunnen leiden tot lichte strepen.
Tijdens de tanning
Tijdens de tanning bent u vrij om te kiezen wat u wenst te dragen.
Meestal wordt gekozen voor topless of een bandeau top aangezien u hierdoor zo min mogelijk 'tanning lines' creëert.
U kiest best voor donker ondergoed of een bikini. Eventuele resten van het product op uw kledij verdwijnen nadien gemakkelijk in de was. Behalve op witte kant zou het kleur kunnen inwerken, deze materialen kan u dus beter vermijden. 
Na de tanning
Het is heel belangrijk dat u na de tanning rekening houdt met de droogtijden. 
U kunt zelf kiezen hoe licht of donker u het kleurtje wilt.
Het vroegste dat de kleuring afgespoeld kan worden is na 2 uur. Dan bekomt u een lichte kleur.
Wenst u een medium kleurtje, dan wacht u 4 uur. 6 uur wachten geeft een donkere tint en 8 uur een ultra donkere tint.
Na de eerste douchebeurt spoelt het tijdelijke kleurcomponent weg. Let er op dat u bij het afdrogen met uw handdoek dept en niet wrijft. 4 uur na deze douchebeurt ontwikkelt het kleur zich terug en bekomt u het eindresultaat.
Indien u een airbrush tanning wenst voor een bepaalde gelegenheid zoals een trouwfeest, communie- of lentefeest, plant u uw afspraak best twee dagen voordien in, zo is uw kleurtje op de speciale dag het mooist.
Hoe beter u de huid hydrateert, hoe langer u het resultaat zal kunnen behouden. Smeer dus zeker een bodylotion na het douchen of zwemmen.
Airbrush tanning blijft gemiddeld 7 tot 10 dagen zichtbaar en zal nadien geleidelijk aan vervagen.
De levensduur is afhankelijk van hoe goed u gescrubd heeft vóór de tanning, uw dagelijkse huidverzorging en uw huidtype.
€ 35  |  15 min  (volledig lichaam)
€ 20  |  10 min  (boven- of onderlichaam)
ACTIE 20 % korting voor bruiden die de eerste keer op proef komen.
Gebruik bij uw online boeking de code 'BRUID'.
 
0

BEAUTY BY ELINE

Eline Burggraeve

Grote Steenweg 30

9930 Lievegem (Zomergem)

T  0479 30 33 15

info@beautybyeline.be

BTW BE 0694 795 261

 © 2021 | Created by Eline Burggraeve

Alle rechten voorbehouden

OP AFSPRAAK

maandag | 9u - 12u

dinsdag | 9u - 12u

woensdag | 9u - 19u

donderdag | 9u -20u 

vrijdag | 9u - 18u

zaterdag | 9u - 16u 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon