top of page
B93C6425.jpg

AIRBRUSH TANNING

Wat is Airbrush Tanning?

Je hebt in minder dan 15 minuten een mooi bruin kleurtje die overeenkomt met 4 tot 6 zonnebankbeurten, zonder dat het schade toebrengt aan je huid.

De tanning van het merk Marc Inbane bevat originele kleurpigmenten, waardoor er geen kans bestaat dat de kleur oranje of groen uitslaat. Je bekomt een natuurlijke, "honingbruine" kleur. 

De ingrediënten in het product zijn vrij van parabenen en siliconen en heeft geen onaangename geur.

Airbrush tanning wordt in het salon handmatig uitgevoerd, waardoor het resultaat mooi egaal is in tegenstelling tot een automatische spraycabine.

Indien je een airbrush tanning wenst voor een bepaalde gelegenheid zoals een trouwfeest, communie- of lentefeest, plan je je afspraak best 1 of max 2 dagen voordien in, zo is het kleurtje op de speciale dag het mooist.

Je kan ook perfect een tanning inplannen voordat je op vakantie vertrekt. Dit heeft geen enkele invloed op de natuurlijke bruining. Je zal niet makkelijker of moeilijker bruinen dan anders. Blijf je wel insmeren met zonnecrème, want de tanning biedt geen bescherming tegen de zon.Voor de tanning

Vóór de behandeling is het belangrijk dat je je alvast onthaart en je huid heel goed scrubt. Hiervoor gebruik je best een scrub op waterbasis (zonder olie) of met een scrubhandschoen (verkrijgbaar in het instituut).

De scrub zal er namelijk voor zorgen dat het kleurtje egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en langer zal blijven. Besteedt bij het scrubben vooral aandacht aan droge plaatsen zoals ellebogen en knieën.

Draag bij je bezoek voor de tanning zeker geen deodorant of parfum! Door een chemische reactie in combinatie met het tanning product kan dit tot kleurverschil leiden. Ook bodylotion wordt afgeraden omdat het kleur dan niet wordt opgenomen.
Kies voor donkere, loszittende kledij bij uw komst. Dit om nadien wrijving op de huid te vermijden, anders zou dit kunnen leiden tot lichte strepen.Tijdens de tanning

Tijdens de tanning ben je vrij om te kiezen wat je al dan niet wenst te dragen. Meestal wordt gekozen voor topless aangezien je hierdoor zo min mogelijk 'tanning lines' creëert.

Je draagt het best donker ondergoed/bikini of je kan gebruik maken van onze wegwerpstrings. Eventuele resten van het product op uw kledij verdwijnen gemakkelijk in de was. Behalve op witte kant zou het kleur kunnen inwerken, deze materialen kan je dus beter vermijden.Na de tanning

Na de tanning dien je de droogtijd te respecteren! Na minstens 3 uur drogen is het kleurtje volledig ingewerkt en kan je douchen. Langer laten intrekken heeft geen invloed op de intensiteit van het kleur, vroeger afspoelen wel.

Na de eerste douchebeurt spoelt het overtollige product weg. Ongeveer 2 à 3 uur nadien ziet u het eindresultaat. Let bij het afdrogen goed op dat u met de handdoek dept en niet wrijft.

Hoe beter je de huid hydrateert, hoe langer je het resultaat zal behouden. Smeer dus zeker met een bodylotion na het douchen of zwemmen.

Airbrush tanning blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen zichtbaar en zal nadien geleidelijk aan vervagen.
De levensduur is afhankelijk van hoe goed je gescrubd hebt vóór de tanning, je dagelijkse huidverzorging en je huidtype.


Gelaat en decolleté - incl. gezichtsscrub
€ 25  |  15 min

Bovenlichaam
€ 25  |  15 min

Onderlichaam
€ 20 |  15 min

Volledig lichaam
€ 40  |  15 min

 
 

Anker 1
bottom of page