B93C6425.jpg

AIRBRUSH TANNING

Waarom Airbrush Tanning?

U heeft in minder dan 15 minuten een mooi bruin kleurtje die overeenkomt met 4 tot 6 zonnebankbeurten, zonder dat het schade toebrengt aan uw huid.​ Met andere woorden, het beste en gezondste alternatief voor zonnebank.

Deze tanning bevat originele kleurpigmenten, waardoor er geen kans bestaat dat de kleur groen of oranje uitslaat. U bekomt een natuurlijke, honingbruine kleur. De tanning van het merk Marc Inbane heeft ook geen onaangename geur, in tegenstelling tot veel andere merken.

De spray tan wordt handmatig uitgevoerd, wat toelaat om nauwkeuriger te werk te gaan en waardoor het resultaat mooi egaal is.

U kan perfect een airbrush tanning inplannen voordat u op vakantie vertrekt.
Dit heeft geen enkele invloed op uw natuurlijke bruining. U zal niet sneller, makkelijker of moeilijker bruinen dan anders.Voor de tanning

24 uur voor de behandeling is het belangrijk dat u zich volledig onthaart en uw huid heel goed scrubt. Hiervoor gebruikt u best een scrub op waterbasis (zonder olie) of met een scrubhandschoen (verkrijgbaar in het instituut).

De scrub zal er namelijk voor zorgen dat het kleurtje mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en langer zal blijven. Besteedt bij het scrubben vooral aandacht aan droge plaatsen zoals ellebogen en knieën.

Draag bij uw bezoek aan het instituut geen make-up, bodylotion of dagcrème, deodorant of parfum en kies voor donkere, loszittende kledij. Dit om nadien wrijving op de huid te vermijden, anders zou dit kunnen leiden tot lichte strepen.Tijdens de tanning

Tijdens de tanning bent u vrij om te kiezen wat u al dan niet wenst te dragen. Meestal wordt gekozen voor topless aangezien u hierdoor zo min mogelijk 'tanning lines' creëert.

U kiest best voor donker ondergoed of een bikini. Eventuele resten van het product op uw kledij verdwijnen nadien gemakkelijk in de was. Behalve op witte kant zou het kleur kunnen inwerken, deze materialen kunt u dus beter vermijden. Na de tanning

Na de tanning dient u de droogtijden te respecteren. Na 3 uur is het kleurtje volledig ingewerkt en kan u douchen. Langer wachten heeft geen invloed op de intensiteit van het kleur.

Na de eerste douchebeurt spoelt het tijdelijke kleurcomponent weg. Geen paniek, het kleurtje zal nadien geleidelijk aan terugkomen. Let bij het afdrogen goed op dat u met uw handdoek dept en niet wrijft. Enkele uurtjes na uw douchebeurt ontwikkelt het kleurt zich terug en bekomt u het eindresultaat.

Indien u een airbrush tanning wenst voor een bepaalde gelegenheid zoals een trouwfeest, communie- of lentefeest, plant u uw afspraak best twee dagen voordien in, zo is uw kleurtje op de speciale dag het mooist.

Hoe beter u de huid hydrateert, hoe langer u het resultaat zal behouden. Smeer je dus zeker in met een bodylotion na het douchen of zwemmen.

Airbrush tanning blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen zichtbaar en zal nadien geleidelijk aan vervagen.
De levensduur is afhankelijk van hoe goed u gescrubd heeft vóór de tanning, uw dagelijkse huidverzorging en uw huidtype.


€ 10  |  10 min (gelaat en decolleté - incl. scrub en verzorging)
€ 20  |  10 min  (boven- of onderlichaam)
€ 35  |  15 min  (volledig lichaam)
 

ACTIE 20 % korting voor bruiden die de eerste keer op proef komen.
Gebruik bij uw online boeking de code 'BRUID'.