B93C6425.jpg

AIRBRUSH TANNING

Waarom Airbrush Tanning?

Je hebt in minder dan 15 minuten een mooi bruin kleurtje die overeenkomt met 4 tot 6 zonnebankbeurten, zonder dat het schade toebrengt aan je huid.​ Met andere woorden, het beste alternatief voor zonnebank.

De tanning die gebruikt wordt in het salon bevat originele kleurpigmenten, waardoor er geen kans bestaat dat de kleur groen of oranje uitslaat. Je bekomt een natuurlijke, honingbruine kleur. De tanning  heeft ook geen onaangename geur af.

De spray tan wordt handmatig uitgevoerd, wat toelaat om nauwkeuriger te werk te gaan en waardoor het resultaat mooi egaal is.

Je kan perfect een airbrush tanning inplannen voordat je op vakantie vertrekt. Dit heeft geen enkele invloed op de natuurlijke bruining. Je zal niet sneller, makkelijker of moeilijker bruinen dan anders.Voor de tanning

24 uur voor de behandeling is het belangrijk dat je je volledig onthaart en je huid heel goed scrubt. Hiervoor gebruik je best een scrub op waterbasis (zonder olie) of met een scrubhandschoen (verkrijgbaar in het instituut).

De scrub zal er namelijk voor zorgen dat het kleurtje mooi egaal en gelijkmatig verdeeld wordt en langer zal blijven. Besteedt bij het scrubben vooral aandacht aan droge plaatsen zoals ellebogen en knieën.

Draag bij je bezoek aan het instituut geen make-up, bodylotion of dagcrème, deodorant of parfum en kies voor donkere, loszittende kledij. Dit om nadien wrijving op de huid te vermijden, anders zou dit kunnen leiden tot lichte strepen.Tijdens de tanning

Tijdens de tanning ben je vrij om te kiezen wat je wenst te dragen. Meestal wordt gekozen voor topless aangezien je hierdoor zo min mogelijk 'tanning lines' creëert.

Je kiest best voor donker ondergoed of een bikini. Eventuele resten van het product op uw kledij verdwijnen gemakkelijk in de was. Behalve op witte kant zou het kleur kunnen inwerken, deze materialen kan je dus beter vermijden. Na de tanning

Na de tanning dien je de droogtijden te respecteren. Na 4 uur is het kleurtje volledig ingewerkt en kan je je douchen. Langer wachten heeft geen invloed op de intensiteit van het kleur.

Na de eerste douchebeurt spoelt het overtollige product weg. Ongeveer 4 uur na deze douchebeurt ziet u pas het eindresultaat. Let bij het afdrogen goed op dat u met de handdoek dept en niet wrijft.

Indien je een airbrush tanning wenst voor een bepaalde gelegenheid zoals een trouwfeest, communie- of lentefeest, plan je je afspraak best twee dagen voordien in, zo is het kleurtje op de speciale dag het mooist.

Hoe beter je de huid hydrateert, hoe langer je het resultaat zal behouden. Smeer je dus zeker in met een bodylotion na het douchen of zwemmen.

Airbrush tanning blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen zichtbaar en zal nadien geleidelijk aan vervagen.
De levensduur is afhankelijk van hoe goed je gescrubd hebt vóór de tanning, je dagelijkse huidverzorging en je huidtype.


€ 10  |  10 min (gelaat en decolleté - incl. gezichtsscrub)
€ 20  |  10 min  (boven- of onderlichaam)
€ 35  |  15 min  (volledig lichaam)