top of page


 
Wenkbrauw- en wimperstyling
 

Epilatie wenkbrauwen

€ 15 


Door middel van zachte wax, pincet en/of schaar worden de wenkbrauwen in vorm gemodelleerd en geëpileerd.
Tot slot wordt een verkoelende Aloë Vera gel en een clear browgel aangebracht die de wenkbrauwhaartjes mooi in vorm houdt.
Kleuren van wenkbrauwen/wimpers

€ 20


Kleuren of verven van wenkbrauwen of wimpers zorgt voor een expressieve uitstraling in het gelaat. 
Het resultaat van de kleuring blijft gemiddeld 4 weken op de haartjes en vervaagt nadien geleidelijk aan.

 

In samenspraak bepalen we welke tint het beste bij jou past.

Wenkbrauwkleuring is ideaal voor mensen met licht gekleurde wenkbrauwen of voor wie optisch meer volume wil creëren.

Wimperkleuring heeft het mooiste effect bij zeer bleke wimpers. Indien je meer het mascara effect wil evenaren, wordt eerder een wimperlifting aangeraden.

 Brow lamination

€ 65 

Brow lamination is een vorm van wenkbrauwstyling waarbij de wenkbrauwen gelift, gekleurd en onthaard worden. Hierdoor worden de wenkbrauwen zichtbaar volumineuzer!
De behandeling is voor iedereen geschikt, ook als je stugge haartjes hebt, haartjes die naar beneden groeien of dunne, vormloze wenkbrauwen. 

De intensiteit van kleur en de vorm worden in samenspraak bepaald. Het kan zowel heel naturel als iets opvallender.

Het resultaat blijft tot 4 tot 6 weken zichtbaar en vervaagt nadien geleidelijk aan. Je kan het resultaat verlengen door gebruik te maken van een browgel.


Voor optimale fixatie is het belangrijk om in de eerste 24u contact met water te vermijden en geen wenkbrauwmake-up te gebruiken.

 

 


Wimperlifting

​€ 65  (incl. kleuren van de wimpers) ​


Wimperlifting of Lash Volume Lifting is een behandeling waarbij de wimpers gekruld en gelift worden op een natuurlijke manier. ​

De behandeling is voor iedereen geschikt, ook indien je gevoelige ogen hebt of te korte of te lange wimpers die niet krullen.


De producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling zijn anti allergeen. Wimperlifting brengt geen schade toe aan de natuurlijke wimpers. Wel moet er minstens 6 weken gewacht worden om opnieuw een wimperlifting te doen.

Het resultaat blijft tot 6 tot 8 weken zichtbaar en vervaagt nadien geleidelijk aan.

Voor optimale fixatie is het belangrijk om in de eerste 24u na de wimperlifting contact met water te vermijden, geen oogmake-up te dragen en niet in de ogen te wrijven.

 

bottom of page