top of page
Laser gezichtsbehandeling

HUIDVERBETERING


 

Storen fijne lijntjes en rimpeltjes jou te hard? Heb je pigmentvlekjes of acné(schade) waar je van af wil of streef je in het algemeen naar een egalere huidstructuur? 

Bij Beauty by Eline ben je hiervoor aan het juiste adres!

Na regelmatige bijscholingen op vlak van huidverbetering en het correct leren werken met innovatieve apparatuur, kan ik als huidexpert jouw huid nieuw leven inblazen.
En hoe anders dan met ons top huidverbeteringsmerk Dermalogica.

Een goede basis is heel belangrijk. Heb je nog geen ervaring met gelaatsverzorgingen in een schoonheidssalon? Dan raad ik aan om eerst daarvoor eens langs te komen.
Zodoende ervaart jouw huid een totaalverzorging op een andere manier dan hoe je het thuis doet en wordt ze zo klaargestoomd voor verdere stappen op weg naar de beste versie van jouw huid.

Zijn gelaatsverzorgingen voor jou geen onbekend terrein meer? Dan is huidverbetering voor jou het ideale vervolg.
 
Hieronder staan alle huidverbeteringsbehandelingen opgelijst en kan je doorklikken op de link voor meer informatie.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dan bekijken we samen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. 

ProPowerPeel

 

Heeft je huid nood aan een boost? De ProPowerPeel is onze krachtigste chemische peeling en zorgt voor super resultaten! Dankzij de natuurlijke zuren in deze chemische peeling wordt oud weefsel vervangen door nieuw, met als resultaat een strakke, egale huid met een mooie glow!

De behandeling past een diepe exfoliatie toe en is gericht op huiden met hyperpigmentatie (donkere vlekjes of restschade van acné) en op verouderde huiden met fijne lijntjes of rimpels.

Voor het beste resultaat wordt een kuur aanbevolen van 3 tot 6 behandelingen om de 2 à 3 weken. 

De prijs voor 3 sessies komt dan op € 360 (i.p.v. € 387).

Na de behandeling ontvang je nazorg instructies en staaltjes om thuis verder te gebruiken.

Wil je intensief werken op fijne lijntjes of rimpels rond de ogen? Voeg dan de ProEye Pads (+ € 19) toe aan je behandeling.

Lees hier alles wat je moet weten over ProPowerPeel

€ 129 | 45 min behandeltijd

Microneedling

Levert professionele resultaten voor het verminderen van hyperpigmentatie, fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, acnéschade...

Microneedling maakt gebruik van een innovatief apparaat met kleine, fijne naadjes die de huid minuscuul perforeren. Dit stimuleert het natuurlijkherstelproces van de huid, zoals de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huidtextuur aanzienlijk wordt verbeterd.

De behandeling is niet geheel pijnloos, maar de resultaten op lange termijn zijn verbluffend!

Herhaling van de behandeling heeft een sterke invloed op het resultaat. Een kuur van 3 behandelingen om de 5 à 6 weken wordt aanbevolen. De prijs voor 3 sessies komt dan op € 420 (i.p.v. € 447).

Na de behandeling ontvang je nazorg instructies en staaltjes om thuis verder te gebruiken.

Lees hier alles wat je moet weten over Microneedling

€ 149 | 45 min behandeltijd

ProMicroneedling

Wil je maximaal resultaat bereiken? Indien je eerder een ProPowerPeel of Needling onderging, kan je met de ProMicroneedling upgraden naar het beste van de twee huidverbeteringen in één. De resultaten zijn fantastisch!

De ProMicroneedling stimuleert ook het natuurlijkherstelproces van de huid, zoals de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huidtextuur aanzienlijk wordt verbeterd.

Herhaling van de behandeling heeft een sterke invloed op het resultaat. Een kuur van 3 behandelingen om de 5 à 6 weken wordt aanbevolen. De prijs voor 3 sessies komt dan op € 480 (i.p.v. € 507).

Na de behandeling ontvang je nazorg instructies en staaltjes om thuis verder te gebruiken.

Lees hier alles wat je moet weten over ProMicroneedling

€ 169 | 60 min behandeltijd

Anker 1
bottom of page